עוגה סתווית, רכה ומפנקת עם קוביות אגסים מתקתקות והרבה סירופ מייפל שמשתלב עם האגסים באופן מושלם.
למרות שיש לי חיבה לסירופ המייפל התעשייתי, את העוגה הזאת אני ממש ממליץ להכין עם סירופ מייפל טהור. נכון, הוא לא זול, אבל הטעם שלו הרבה יותר מעודן והמתיקות שלו מתונה יותר ומדויקת למתכון הזה.
עוגה בחושה עם אגסים ומייפל, הכי רכה והכי מפנקת
עוגת מייפל עם אגסים
רכה, עסיסית והכי טעימה שיש - מקבלים את הסופ"ש עם עוגה בחושה וגבוהה עם קוביות אגסים, קינמון וזיגוג של סירופ מייפל
(גודל טקסט)
מה דעתך על הכתבה?